luni, 3 martie 2014

Expo Doamne la Lupeni


      În fiecare an, Galeria de Artǎ ,,Iosif Tellmann’’ gǎzduieşte expoziţia dedicatǎ venirii primǎverii realizatǎ de domne şi domnişoare. De aceastǎ datǎ, au fost expuse peste 70 de lucrǎri, realizate în tehnici diferite, de la picturǎ pe pânzǎ la picturǎ pe sticlǎ, de la quilling la artǎ decorativǎ.

      Publicul prezent a putut admira, astfel lucrǎrile realizate de Mirela Vişan, Valeria Tomşa, Magdalena Simborean, Petronela Baldovin, Maria Stǎnilescu, Rodica Stoica, Elena Luţaş, Adriana Marinicǎ, Angelica Pîrvu, Alexandra Cacovean,Mirela Falticska, Elisabeta Kocsik, Maria Zborovski, Maria Crişan, Maria Stuparu, Sanda Puşcaş, Olga Lenghel,Petronela Murg şi Maria Muller. Toate artistele au primit din partea Asociaţiei Culturale ,,Iosif Tellmann’’, diploma ,,Mǎrţişor’’, oferitǎ de prof. Simonel Bucur, preşedintele Asociaţiei. Cronica plasticǎ a fost realizatǎ de prof. Ioan Ardelean, care a subliniat ,,pata de culoare’’ pe care doamnele au adus-o în viaţa noastrǎ, prin aceastǎ expoziţie.

    Atmosfera de primǎvarǎ a fost completatǎ de membrii Cenaclului ,,Pas cu pas’’, coordonator Petronela Baldovin, care a  încîntat prin cântec, o  dedicaţie specialǎ pentru toate mamele.


        

Niciun comentariu: