joi, 9 mai 2013

Activităţi 2010. Dănuţ Ban, expoziţie personală


ANONIMAT” – geometrizat

       La 25 septembrie 2010, orele 17oo, o zi de toamnă adevărată, la Galeria Iosif Tellmann din Lupeni a avut loc un nou eveniment cultural de promovare a talentelor artistice - o expoziţie personală a profesorului Dănuţ Mihai Ban.
       Născut la 17 mai 1980, în localitatea Lupeni, este absolvent şi masterand – specialitatea pedagogia artei – al facultăţii de Arte şi Design Timişoara, a participat cu lucrări de grafică, pictură în ulei pe pânză, carton şi acrilic la expoziţii de grup şi personale. Este membru activ în Asociaţia Culturală „Iosif Tellmann”.


         Prin cuvintele sale doamna Maria Pestrea, consilier pe probleme de  cultura din cadrul Primăriei municipiului Lupeni, afirmă că este o plăcere să ne întâlnim astăzi pentru a vernisa expoziţia personală a artistului plastic Dănuţ Mihai Ban. 
           Expoziţia de astăzi prezintă câteva lucrări de o simbolistică mai greu de interpretat pentru diletanţi cum suntem noi. Lucrările expuse au o tematică variată, ilustrează un mod personal de-a înţelege, prezintă colţuri de natură şi frânturi din acţiunile omului.
Sunt convinsă că talentul tânărului artist se va manifesta şi în viitor, iar noi ne vom bucura şi delecta şi cu alte creaţii.


       La rândul său domnul Galu, artist plastic şi grafician în cadrul Asociaţiei „Iosif Tellmann”, apreciază că expoziţia este un eveniment important pentru Valea Jiului, dorindu-i mult succes în continuare artistului plastic Dănuţ Mihai Ban.
























Niciun comentariu: