sâmbătă, 11 mai 2013

Expoziţie personală Petronela Baldovin

        La vernisajul găzduit de Galeria de Artă ''Iosif Tellmann'' au participat consilieri locali, membrii ai asociaţiei Culturale ''Iosif Tellmann'', iubitori de artă. Nu au lipsit membrii Cenaclului ''Pas cu pas'' care au susţinut un minirecital.
      ,,Astăzi am deosebita ocazie să vorbesc despre o doamnă care ne prezintă pe simezele Galeriei un colaj. Am spus un colaj, pentru că toată expoziţia este un colaj, o parte din sufletul ei de artist care se manifestă în diferite domenii. O să observăm că Petronela a expus o parte din acţiunile culturale, dar şi unele încercări recente. Ni se dezvăluie ca un artist cu o multitudine de valenţe, de la cel care stăpâneşte ''cheia muzicală'', la cel al unui posibil viitor decorator sau artist plastic. O apreciez pentru căldura sufletească pe care o transmite prin aceste decoraţiuni, bijuterii, colaje şi pentru culorile alese'' a precizat artistul plastic Petru Zmed.
      ,,Dedic acestă expoziţie, pe care o consider ca ''sufletul meu pus pe palme'', tuturor oamenilor de cultură şi artă din Lupeni, dar şi copiilor care doresc să îmbrăţişeze arta frumosului, estetului, a culorilor. Prin aceste întâlniri care au loc la Galeria de Artă din Lupeni, avem ocazia să comunicăm mai mult şi prin limbajul mut al culorilor să putem fii mai buni, mai înţelegători cu cei din jurul nostru'' a declarat Petronela Baldovin, membră a Asociaţiei Culturale ,,Iosif Tellmann'' şi coordonatoarea ,,Pas cu pas''.

 Petronela Baldovin

Niciun comentariu: